top of page

Zakelijk

Geloof je in investeren in natuurlijke mobiliteit die je medewerkers, en daarmee je organisatie, in staat stelt zich te blijven ontwikkelen?

Ga je voor optimale samenwerking binnen teams?

Wil je inzetten op duurzame inzetbaarheid van je medewerkers?

Ben je bereid om middelen in te zetten om (langdurige) uitval te voorkomen?

Ik bied workshops en trainingen met een focus op teamoptimalisatie en natuurlijke mobiliteit en coaching op het gebied van loopbaanontwikkeling en verzuim(preventie).
Coaching

Ik coach ter voorkoming van uitval, bij loopbaanvraagstukken, frequent verzuim, bij vraagstukken rondom de balans tussen werk en privé.

Trainingen en workshops

Ik geef diverse trainingen en workshops met inzicht in natuurlijke drijfveren en talent als basis. Inzicht krijgen, elkaars verschillen zien, de kracht daarin herkennen en gebruik maken van juist die verschillende krachten om een optimale samenwerking te krijgen. Weten hoe energie én stress te managen zodat medewerkers “overeind” blijven ook wanneer er druk op de ketel zit.

Wanneer medewerkers goed in hun vel zitten, weten hoe ze kunnen bijdragen en wat hen voldoening geeft, maakt dat werken moeitelozer gaat en er een natuurlijke mobiliteit ontstaat. Het werkgeluk gaat om hoog, productiviteit neemt toe en verzuim neemt af.

Om een beeld te krijgen: kijk eens naar de programma’s:

Bezield aan het werk

De kracht van de verschillen

Voor incompany trainingen en workshops geldt altijd: het is maatwerk. Afhankelijk van de vraag cq behoefte wordt er een programma op maat gemaakt.

Laten we 
samenwerken!

Heb je specifieke vraagstukken, wil je meer weten, samenwerken?

Neem contact op

bottom of page