top of page

Wikipedia

Een expeditie (van het Latijnse expeditio; “onderneming, veldtocht”) is een ontdekkings– of onderzoeksreis die vaak naar vreemde en afgelegen gebieden leidt en daardoor vaak gebonden is aan behoorlijke inspanningen en beperkingen.

Herken jij de vrijheid als je op vakantie bent? Los van werk, vrienden en familie, huishouden en dagelijkse routines. Ruimte voor jezelf, om op te laden niet zoveel te hoeven. Merk je dan ook dat er op een gegeven moment opeens inzichten komen? Over jezelf, over je werk of over je relatie.

Tijdens de expedities heb je optimale aandacht en tijd voor jezelf.

De kracht en puurheid van de natuur biedt ruimte en inspiratie.

De levenservaringen van en reflectie met reisgenoten zorgt voor nieuwe perspectieven. Nieuwe ideeën en gevoelens krijgen de ruimte om naar boven te komen. Een andere energie begint te stromen. Ik faciliteer graag, samen met Ruben Wesdorp (www.oppadmetruben.nl) jouw ontdekkingsreis: een reis naar nieuwe inzichten over jezelf. Vanuit een veilige setting gaan we met een groep op pad om nieuwe paden te ontdekken. In een natuurlijke en vaak bergachtige omgeving komen we letterlijk en figuurlijk in beweging en hebben we het over het leven. 

bottom of page