top of page

Testimonials

Rianne Meerdink, businessconsultant:

Mijn gesprek met Karin over de CVI was een fijne mix van herkenbaarheid en nieuwe inzichten in mijn talenten, mijn valkuilen en ook mijn optimale energieverdeling. Na diverse energielekken de afgelopen jaren, kan ik nu nog beter plaatsen hoe en waar deze energie is weggelekt en hoe dit in de toekomst te voorkomen (zonder schuldgevoel!).

Iedereen is immers anders, we kunnen niet overal goed in zijn, maar hebben wel degelijk onze eigen drijfveren en talenten waarmee we het verschil kunnen maken.
Als iedereen zou weten waar het beste volop JA tegen te zeggen en weten hoe elkaar te vinden in de verschillen, zou dat een groot verschil kunnen maken in zowel je werk- als privésituatie.
Karin licht de verschillen toe met duidelijke praktijkvoorbeelden waardoor de informatie snel duidelijk en herkenbaar is. Ik denk dat een CVI sessie met Karin voor ieder team en separate teamleden waardevolle inzichten geeft die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

Erwin van Geel, manager informatievoorziening en ICT:

Onlangs heb ik mijn Core Value Index (CVI) ingevuld en besproken met Karin.
Haar oprechte betrokkenheid, humor en talent om de juiste vragen te stellen, hebben mij mooie inzichten - en inspiratie gegeven om nieuwe doelgerichte stappen te zetten. Heel veel dank daarvoor.
Over CVI: een krachtig instrument om meer inzicht te krijgen op mijn kernwaarden. Ik was positief verrast hoe goed ik mezelf herkende in het profiel. Ook in samenwerking met anderen.

Jodie Lukassen, student:

Over de CVI: Ik vond het fijn om inzicht te krijgen in mijn eigen gedrag. Ik was erover verbaasd hoe erg ik mijzelf herkende in de uitslag van de test. Door de uitleg van Karin heb ik nu een beter gevoel over mijn keuze voor een vervolgopleiding.

Lydie Coolen, eigenaar Breezin your purpose: (telefonische/online coaching)

Ik wist al dat Karin veel in haar mars heeft als het gaat om lichaamswerk en tijdens een aantal coaching sessies heb ik dat nogmaals aan den lijve mogen ervaren. Gezien de fysieke afstand tussen ons, besloten we de sessies telefonisch te doen. In het begin had ik daar mijn bedenkingen bij, maar inmiddels weet ik dat energie en lichaamswerk geen grenzen kent, of zich in elk geval geen grenzen laat opleggen. Ik heb tijdens onze sessies inzichten opgedaan, die een aantal maanden na dato nog altijd hun effect hebben. Ik ben ervan overtuigd dat dat te maken heeft met het feit dat de inzichten van mijn hoofd, aansluiting hebben gevonden in mijn lijf. Mocht je nog ooit twijfelen of online of telefonische coaching met Karin ook zijn vruchten afwerpt: wat mij betreft zeker!

Karen van Rooijen, gezinsondersteuner/dramatherapeut: 

Over coaching: Karin is als coach liefdevol, zacht analytisch. Ze is totaal oordeelvrij en koos nooit partij voor mij of voor mijn partner (dat was het belangrijkste). Karin stelt vragen die ongestuurd en zuiver zijn.....Geen insinuaties of sturende opmerkingen waardoor ik werkelijk bij mezelf te rade moest gaan wat ik heel moeilijk vond maar heeft wel het meest eerlijke resultaat opgeleverd. 

Over de CVI:  in combinatie met Karin is een machtig eenvoudig maar oersterk instrument om jezelf beter te leren kennen in interactie met de ander. Ik deed het ook. Aanrader!

Lidie Veldsink, werkzoekend (Traject bezield aan het werk)

Met genoegen en veel voldoening kijk ik terug op mijn traject bij Inmens. Het proces was als een rollercoaster in gevoel en een wake-up call in verstand. Karin was daarin steeds de stabiele factor die lijn en sturing aanbracht, terwijl er toch ook ruimte was voor eigen inbreng, ideeën en ontwikkelingen. Karin is een ster in omdenken. Door haar rake vragen, praktische oefeningen en heel veel humor hield ze me heldere spiegels voor en gaf ze me de gelegenheid in mijn eigen tempo de stappen te zetten die nodig waren om mezelf weer terug te vinden. En, als kers op de taart, een leuke baan gevonden!

Heleen Westendorp, administratief medewerker: (Coaching)

De coachgesprekken die ik met Karin heb gehad waren prettig en hebben mij geholpen zicht en antwoord te krijgen op mijn loopbaanvragen. Door haar open, eerlijke en spontane houding weet ze snel het vertrouwen te winnen. Ze neemt de tijd, luistert goed en geeft goede feedback. Kortom, Karin is een prettige gesprekspartner en een professionele coach.

Annelies Lemstra, ondernemerscoach: Karin is als coach oprecht betrokken, spontaan en een creatieve, originele denker. Bij haar voel je je gelijk op je gemak en je weet dat je verhaal veilig is. Ze luistert aandachtig naar je en confronteert op een prettige manier, waardoor je ideeën als vanzelf naar een hoger plan worden getild. Liefdevol en doortastend tegelijk is ze voor mij als collega-coach een inspiratie!

Stichting Link:

Karin heeft als coach/trainer een aantal workshops verzorgd voor Stichting Link. Natuurlijk stonden die bijeenkomsten in het teken van het opdoen van kennis en het aanleren van vaardigheden, maar Karin wist dit op speelse wijze te brengen. Aansprekend, persoonlijk, respectvol en met grote humor weet ze deelnemers continu te boeien. Het niveauverschil onder de deelnemers was geen belemmering voor haar. Moeiteloos past ze zich hierbij aan, zodat iedereen zichzelf kan zijn en zich gehoord voelt. En met hetzelfde gemak pakt ze de draad weer op om de punten van haar programma zonder kwaliteitsverlies aan de orde te laten komen. Met haar rust, rake vragen en opmerkingen en warme persoonlijkheid haalt Karin het beste naar boven.

Annette Smits, eigenaar Annette werkt:

Ik was voor en tijdens de operatie zo gespannen waardoor ik verkrampte en onder andere het prikken van het infuus heel lastig was, wat voor nog meer spanning zorgde. Temeer daar er nog een volgende operatie in het verschiet lag.

Karin vertelde me het een en ander over samenwerken met je lichaamsintelligentie en de Lichaams APK. In 2 sessies heeft Karin mij van mijn angst afgeholpen en kon ik ontspannen de operatie ingaan. Ook het prikken van het infuus ging gemakkelijk. Toen ik uit de narcose kwam, voelde ik me een stuk beter dan de eerste keer.

Kirsten Schipper, procesbegeleider:

Dank je wel dat je me zo goed hebt geholpen bij het zoeken naar mijn complete Ik.

Het gaat heel goed met me en ontdek hoe heerlijk het is om in ontspanning en kracht te (blijven) acteren. Zo veel losser en zorgelozer!

Quotes over Karin in trainingen:

“Karin is als trainer duidelijk en interactief”

“Je kan goed invoelen met de ander en met de groep”

“Karin is rustig, aandachtig, mét humor!”

“Er is veel veiligheid, veel ruimte voor uitwisseling”

“Er is in de training een mooie afwisseling tussen concreet/cognitie en voelen”

bottom of page