top of page

Coaching 

Vind je het lastig om te voelen wat jij diep van binnen wilt?

Ben jij van nature een aanpakker en sta je voor een uitdaging waar je even geen raad mee weet?

Ik fungeer als klankbord en spiegel, als kompas, raadgever of talisman, zoals je wilt. Ik help jou om in beweging te komen en (weer) dichter bij jezelf te komen. Dit doe ik door met jou op pad te gaan, te luisteren naar wat je nodig hebt, daarbij ook aandacht gevend aan hetgeen juist niet uitgesproken wordt. Vanuit verbinding en intuïtie kan ik laten ervaren wat ontbreekt. Met mijn open mind, enthousiasme en levensplezier stimuleer ik je om op onderzoek uit te gaan. Ik begeleid je in jouw stappen en help met het creëren van de juiste balans tussen voelen en denken.  Dit alles met de nodige dosis humor en een praktische inslag.

Lichaamsgericht
In de coaching gaat het over denken én voelen! Je leert je ware zelf nog beter en op natuurlijke wijze kennen door samen te werken met je lichaamsintelligentie. Ik leer je focussen op je eigen lichaamssensaties en help je in de betekenis van de reacties. Hierdoor krijg je meer innerlijke ruimte en veerkracht, zodat je je gevoelens en indrukken makkelijker kunt verwerken. Je denken krijgt hierin de juiste aandacht die het nodig heeft.

Natuur

Daar waar passend en gewenst, vindt de coaching in de buitenlucht plaats. De natuur heeft alles in zich om jouw eigen proces te spiegelen. Net als in de natuur vraagt het af en toe om onderhoud, een beetje snoeien wat overtollig is of in de weg zit. Rust en voeding krijgen om te kunnen groeien. De antwoorden op jouw vragen zijn in de natuur te vinden

CVI - Core Values Index

De Core Values Index is ontwikkeld door Taylor Protocols. De CVI helpt je eigen aangeboren, onveranderlijke kracht te (her) ontdekken. Binnen 10 minuten heb je inzicht in hoe je van nature bent opgebouwd. Ik ben iedere keer opnieuw verrast door de concrete handvatten die de CVI biedt en de inzichten die het oplevert. De CVI laat zich makkelijk vertalen naar de praktijk waardoor er direct kwartjes vallen: Wat betekent dit resultaat nou voor mij als mens? En wat betekent dat ten aanzien van bijvoorbeeld studiekeuze, werk of mijn rol binnen een team? Ik zet de CVI regelmatig in als start van een coaching traject, bij loopbaanvraagstukken, verbetering van samenwerking of teamontwikkeling. 

 

Nieuwsgierig?

Probeer hier de gratis versie

Lichaams APK
Every body knows….

Op het moment dat jij bedenkt dat er iets niet lekker loopt, weet je lijf dat vaak allang. Je hoofd wil er vaak nog niet aan, heeft er gedachten over: Nog even door, zo erg is het allemaal niet, even doorbijten, de schouders eronder…. En dus ga je nog even door, verbijt je je emotie want....lees meer

bottom of page