top of page
Lichaams APK
Every body knows….

Op het moment dat jij bedenkt dat er iets niet lekker loopt, weet je lijf dat vaak allang. Je hoofd wil er vaak nog niet aan, heeft er gedachten over: Nog even door, zo erg is het allemaal niet, even doorbijten, de schouders eronder…. En dus ga je nog even door, verbijt je je emotie want....
 

Ondertussen geeft je lijf signalen af: pijn in je buik, een zeurend pijntje in je hoofd, een stuntelige motoriek, slecht slapen, een stijve schouder, spanning in je buik of borst, zonder dat er een duidelijke aanwijzing is voor het ontstaan van de klacht. Op de een of andere manier werkt je lichaam niet lekker soepel en ontspannen mee.

In de Lichaams APK lopen we je lijf na, We controleren of er blokkades zijn en maken deze vrij. Hoe? Door samen te werken met je lichaamsintelligentie. Je lichaam weet namelijk feilloos wat er hoort te gebeuren. We sporen (sensorisch) de innerlijke beweging op die je lichaam toch al wilde maken maar die je zelf nog niet in de gaten hebt

Ik leid je door dat proces heen, zonder dat er persé een fysieke aanraking bij aan te pas komt. Hierdoor krijg je meer innerlijke ruimte en veerkracht, zodat je je gevoelens en indrukken makkelijker kunt verwerken. Oftewel: Je leert proactief samen te werken met je lichaamsintelligentie zodat je standaard emoties kunt ontladen en energie gaat stromen.

De Lichaams APK is fijn om zo je lichaam vrij te maken zodat energie makkelijk kan stromen. Daarnaast kan je de Lichaams APK proactief inzetten ter voorbereiding op een voor jou spannende gebeurtenis (operatie, examen etc)

Afhankelijk van de vraag en behoefte, beslaat de Lichaams APK uit één of twee coachsessies.

Duinen en zee
bottom of page