Omdat mens zijn te gek is! 
       

Over mij, Karin Boekhoudt:

  

 

Mijn Inmens:

Ik ben deel van een tweeling.  Een bijzondere verbinding, al voor de geboorte. Bijna altijd een speelmaatje bij de hand en minder dan een half woord nodig hebben om te weten wat de ander bedoelt. Daar tegenover de uiterlijke gelijkenis, het vergelijken, en daarmee ook het afzetten tegen, maakte dat het soms een worsteling was om mezelf te vinden, te zijn en te blijven.

Mijn eigen Inmens bestaat uit een groot vertrouwen dat uit iedere situatie iets positiefs te halen valt. Altijd kijkend naar mogelijkheden om daar vervolgens naar te handelen. Onbevangen en met een oprechte interesse voor dat wat anderen beweegt.

Mijn werkwijze: Hands on, intuïtief, in verbinding, lichaamsgericht, praktisch, resultaatgericht en met de nodige dosis humor.

Ik ontvang je graag op mijn thuisbasis in de voormalige gevangenis "De Kruisberg" in Doetinchem, prachtig gelegen in de natuur. Ik coach en train op een interactieve manier waarbij jij en je leerdoel(en) centraal staat. Ik coach en geef training op het gebied van:

·        Persoonlijke ontwikkeling

·        Team ontwikkelingMens, levenskunstenaar, blij-oog. Oprecht geïnteresseerd in wat de ander beweegt. Geïnspireerd door de natuur. Genietend van de kleine, alledaagse dingen die het leven zo mooi maken. Voorliefde voor koken (en eten), zwemmen, hardlopen en wandelen. Gek op mijn gezin.