Omdat mens zijn te gek is! 
       


Coaching

Vind je het lastig om te voelen wat jij diep van binnen wilt?

Ben jij van nature een aanpakker en sta je voor een uitdaging waar je even geen raad mee weet?

Coaching kan je helpen je meer inzicht te geven. Maar wat betekent dat nou eigenlijk, coaching?

Volgens Wikipedia: Coaching is een vorm van ontwikkeling waarbij een ervaren persoon, ook wel coach genoemd, een ander persoon ondersteunt in het bereiken van een bepaald doel door hem te adviseren, trainen en te begeleiden.

Coaching bij Inmens gaat over thuis komen bij je zelf. Over het (her)ontdekken van je innerlijke natuur, jouw Inmens. Ik ga er van uit dat alles al aanwezig is. In jou! Ik coach zowel live in mijn praktijk in Doetinchem als telefonisch/online. 

Ik fungeer als klankbord en spiegel, als kompas, raadgever of talisman, zoals je wilt. Ik help jou om in beweging te komen en (weer) dichter bij jezelf te komen. Dit doe ik door met jou op pad te gaan, te luisteren naar wat je nodig hebt, daarbij ook aandacht gevend aan hetgeen juist niet uitgesproken wordt. Vanuit verbinding en intuïtie kan ik laten ervaren wat ontbreekt. Met mijn open mind, enthousiasme en levensplezier stimuleer ik je om op onderzoek uit te gaan. Ik begeleid je in jouw stappen en help met het creëren van de juiste balans tussen voelen en denken.  Dit alles met de nodige dosis humor en een praktische inslag.

Lichaamsgericht
In de coaching gaat het over denken én voelen! Je leert je ware zelf nog beter en op natuurlijke wijze kennen door samen te werken met je lichaamsintelligentie. Hierdoor krijg je meer innerlijke ruimte en veerkracht, zodat je je gevoelens en indrukken makkelijker kunt verwerken.  Je denken krijgt hierin de juiste aandacht die het nodig heeft.

Natuur

Daar waar gewenst, vindt de coaching in de buitenlucht plaats. De natuur heeft alles in zich om jouw eigen proces te spiegelen. Net als in de natuur vraagt het af en toe om onderhoud, een beetje snoeien wat overtollig is of in de weg zit. Rust en voeding krijgen om te kunnen groeien. De antwoorden op jouw vragen zijn in de natuur te vinden.


CVI - Core Values Index

De Core Values Index is ontwikkeld door Taylor Protocols. De CVI helpt je eigen aangeboren, onveranderlijke kracht te (her) ontdekken. Binnen 10 minuten heb je  inzicht in hoe je van nature bent opgebouwd. Ik ben iedere keer opnieuw verrast door de concrete handvatten die de CVI biedt en de inzichten die het oplevert. De CVI laat zich makkelijk vertalen naar de praktijk waardoor er direct kwartjes vallen: Wat betekent dit resultaat nou voor mij als mens? En wat betekent dat ten aanzien van bijvoorbeeld studiekeuze, werk of mijn rol binnen een team? Ik zet de CVI regelmatig in als start van een coaching traject, bij loopbaanvraagstukken, verbetering van samenwerking  of teamontwikkeling. 

Nieuwsgierig? Probeer hier de gratis versie: 

http://members.taylorprotocols.com/Tools/CVIGift.aspx?GiftHash=ad87aa06-d1d2-1035-9042-91cd512dec1c


 Informatie:

Particulier tarief:  € 118,50 per sessie 

Zakelijk tarief: € 198,- per sessie

CVI-onderzoek inclusief toelichtend gesprek: € 200,- 

Een coachsessie duurt ongeveer 1,5 uur

Alle tarieven zijn exclusief BTW
n emotionele herstel bestaat uit lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de buitenlucht. Stap voor stap werken aan je fysieke, mentale en emotionele herstel bestaat uit lichaamsbeweging zonder prestatiedruk in combinatie met ademhaling, cognitieve en mentale coaching in de buitenlucht. Stap voor stap werken aan je fysieke, mentale en emotionele herstel